Neodvolatelnost poslance

V aktuální kauze (no, pokud lze vůbec říci, která kauza je aktuální, když jich je tolik) Pavla Béma se ukazuje jedna vÄ›c, která se mi nelíbí – neodvolatelnost poslance.

Pavel Bém si pozastavil členství v ODS. Je to jeho „sebetrest“ za toto

Co to má jako znamenat? OsobnÄ› mi je totálnÄ› ukradený jestli si pozastavil členství v nÄ›jaké stranÄ›. Je mi úplnÄ› jedno, jestli bude „čistý pÅ™ed zákonem“ do „zhruba 6 mÄ›síců“ jak uvedl – ano, tohle se může stát, jelikož je teď na policii aby zjistila, zda se stalo nÄ›co nezákonného. Odposlech nic dokazovat nemusí, nemluvÄ› o tom, že pokud byly získány nezákonnou cestou tak je nelze použít jako důkaz u soudu.

To co mě zajímá je, aby tenhle člověk okamžitě vysmahl ze sněmovny a přestal dělat poslance. Jak je možné že nemáme možnost odvolat někoho, koho jsme tam sami zvolili? Co to je za pravidla? Nepřeji si, aby takovýto člověk měl nadále vliv na zákony, veřejné dění a ještě za to bral naše peníze. Je mi fuk co řekne soud, myslím že zveřejněné záznamy jsou dostatečné pro každého soudného člověka. Mám už dost téhle bezpáteřnosti politiků, kdy naprosto klidně ignorují názor veřejnosti a ještě mají tu drzost se ohánět nějakými svými právy. Tady snad stačí selský rozum!

Pokud souhlasíte podpořte a šiřte tuto výzvu

http://www.facebook.com/pages/Chci-aby-Pavel-B%C3%A9m-slo%C5%BEil-poslaneck%C3%BD-mand%C3%A1t/257648084329698

This entry was posted in Politika tiká. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.