Peking

Dnes mám poslední večer v Pekingu. A jsem docela rád, protože to bylo extrémnÄ› únavné, tu českou hospodu bych tady zakázal Veselý obličej

V tohle roční období je tu příjemné klima, ale vzduch je pořád plný smogu. Je to super být tu na návštěvě ale déle bych tu pobývat rozhodně nechtěl.

Bohužel jsem také udělal první negativní zkušenost během této cesty. Nevím jestli to je už nějaká přiblblá tradice, ale opět jsem přišel o svůj mobil i když tentokrát né vlastní vinou. Celou noc jsme z něj hráli právě v Czech Pub a ráno když jsem si ho šel vyzvednout tak byl pryč. Někdo z personálu ho ukradl. Kamery co tam mají byly samozřejmě zrovna vypnuté takže záznam žádný. Sice se mi podařilo vysledovat přibližnou polohu díky Latitude, ale nebylo to nic platné, z 5 podezřelých jsme vyloučili jen jednoho. Jak usvědčit číňana v jeho zemi z krádeže? Nevím..

Zítra odlétám do Seoulu v Jižní Korei. Původně to nebylo v plánu, ale musel jsem buď přes HAIKOU nebo SEOUL a tak jsem si vybral raději tu druhou možnost. A poměrně dlouhou čekačku na letišti jsem si schválně ještě prodloužil abych tam mohl zůstat přes noc. Docela se tam těším, bude to jak za starých časů, žádný mobil s navigací a internetem a žádný počítač.

This entry was posted in Amsterdam - Čína - Malajsie. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.