Dubaj, vystavni mesto arabskeho naroda

Tak mame za sebou uz nejaky cas v Dubaji a musim sam za sebe rict, ze parada. Jo jasne, mame tu urcite problemy, zejmena s tim, ze nemuzeme na verejnosti jist ani pit, to jidlo se da ozelet, ale piti ve 40 stupnovych vedrech uz nikoliv. A taky to pivko k veceri chybi, zejmena nacelnikovi, ktereho z nedostatku alkoholu rozbolela hlava.

Dnes jsme poprve byli na plazi, na verejne plazi. To zduraznuji, protoze mistni verejna plaz by mohla byt v kdejakem letovisku jako no. 1 pro cely region. Proste nadhera, uzasne cista voda, ktera ma navic 34 stupnu. Ano, hadate spravne, neochladite se. Mozna prave kvuli Ramadanu tam skoro nikdo nebyl, tipuju tak 10 lidi vcetne nas, takze naproste soukromi a uzasna pohoda s vyhledem na Blujr Al Arab [plachetnici].

Ted mame za sebou vyborny kebab a dobrodruznou jizdu lodickou za 5 Kc/osoba a jdeme juknout na trhy, samozrejme s pripravenymi fotaky.

updated;
dnes jsme se jen valeli na pokoji a odpoledne u skveleho more, vecer pak vylet za plachetnici Blujr Al Arab a ted neco pojime a zitra letime, dalsi zpravy az z domova, vcetne shrnuti Dubaje, stay tuned a diky za pozornost!

This entry was posted in Thajsko - Dubaj 2007. Bookmark the permalink.

One Response to Dubaj, vystavni mesto arabskeho naroda

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.