Němci jsou zaskočeni chováním Čechů

Německé noviny píší o neobvyklé události, která se stala v noci z pátku 21. 12. na sobotu 22. 12. 2007. Zpráva se týká záležitosti, jenž jde zcela proti všeobecnému přesvědčení o národu Čechů a skoro zesměšňuje nedávné informace o tom, že některá příhraniční města staví domobranu jako ochranu proti zlodějským a nuzným občanům České republiky, které se očekávali po vstupu naší republiky do Schengenského prostoru.

NÄ›mecký Ebersbach mluví už druhý den pouze o jediné události. ÄŒeÅ¡i vzali útokem toto příhraniční mÄ›stečko jen den po té, co z hranic zmizeli celníci a pohraniční hlídky. Ale nájezd pÅ™ekvapil vÄ›tÅ¡inu místních lidí. Zatímco pÅ™ed obchodními domy postávali posilnÄ›né sbory místních dobrovolníků a uvnitÅ™ chodilo více tajných než kdy jindy, zatímco normální občané téměř nespali ze strachu o svá auta, nebo nocovali přímo v nich, zatímco nÄ›mecká policie stála na každém rohu ve snaze změřit rychlou jízdu českých stÅ™elců tak úder pÅ™iÅ¡el nÄ›kde úplnÄ› jinde. V nÄ›mecké hospodÄ›. Stalo se to co nikdo nečekal. ÄŒeská skupina v zatím neznámém složení se rozhodla totálnÄ› zlikvitovat návÅ¡tÄ›vníky tohoto podniku tak, že je pÅ™ejí a opije a to aniž by od nich vyžadovali jediné euro! Ano, to co znáte možná z nÄ›kolika nejapných, a nutno dodat, že nikdy nepotvrzených vtipů, se zde stalo skutečností. Objednávka byla ve stylu „jídlo a pití pro celou hospodu na nás“ s dodatkem „to pití v libovolném množství“. NÄ›mečtí občané byli tímto nečekaným jednáním skupiny českých občanů zcela zaskočeni a zprvu nedůvěřivÄ› ucumlávali pivo, ale pak se osmÄ›lili a zjistili, že lidé, kteří žijí jen pár kilometrů od nich, nejsou vůbec tak Å¡patní, jak se říká ale naopak. ÄŒesko-nÄ›mecký freundschaft byl tak zajímavou ukázkou toho, že oba národy spolu mohou vycházet velice dobÅ™e a to byl údajnÄ› cíl tohoto nečekaného večera. NÄ›mečtí občané se čechům odmÄ›nili tím, že se naučili nÄ›které české koledy (v čeÅ¡tinÄ›) a tÄ›snÄ› pÅ™ed odchodem jim je sborovÄ› zazpívali, což bylo prý pÅ™ijato s obrovským dojetím a byla to milá tečka za tímto zajímavým multikulturním večerem.

Kdo to asi byl? VÄ›dí to již modří? Opravdu účet nakonec zaplatili? Jak NÄ›mci vyslovují „pÅ™icházejí“? A co na to Jan Tleskač?

Mějte se rádi. Mějte k sobě blízko. A hezké pátky.

Mário. 

This entry was posted in Info. Bookmark the permalink.

3 Responses to Němci jsou zaskočeni chováním Čechů

  1. Pingback: www.nacestach.net » Blog Archive » Novoroční projev prezidenta NaCestach

  2. Pingback: www.nacestach.net » Blog Archive » VÅ¡echno zadarmo v NÄ›mecku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.