Mistrovství světa ve Freestyle motocrossu Night of the Jumps 2008

Osobně nejsem žádný veliký fanoušek motorek a sportů s nimi spojenými, ale na MS ve freestylu v motokrosu 2008 jsem se těšil. Vidět světovou elitu na vlastní oči a ještě v Liberci se člověku nepoštěstí každý den.

Ono dohromady není o čem psát, do TIPSport arény v Liberci se navozilo několik hromad písku a mohlo se začít. Trochu mě překvapilo, že to není spíše v Sazka Areně v Praze (brzy již O2 Aréně, že), protože do té liberecké se to celé vměstnalo tak tak a nejednou měli skokani co dělat aby nedošlo k osobnímu kontaktu s rozdováděnými diváky.

Celý večer panovala skvÄ›lá atmosféra, dobrá hudba a solidní výkon moderátorů byl zkrátka znát. Na jejich adresu vÅ¡ak směřuje asi jediná výtka – nÄ›kdy to dost protahovali a hlavnÄ› mÄ› dostala nesmyslná skoro hodinová pauza vyhlášená v půl deváté kdy se na ploÅ¡e nic nedÄ›lo.

NicménÄ› když se nÄ›co dÄ›lo tak to stálo za to. Občas jsem si musel tu pusu zavřít ručnÄ›, jinak by mi ta brada visela údivem snad do teď. Opravdu nechápu, jak závodníci trénovali nÄ›které – doslova zbÄ›silé – triky, ale bylo to prostÄ› fascinující. PÅ™ipravil jsem si i malé video, ale kvalita z mobilu stojí za prd, tak jen abyste neÅ™ekli.

Váš prohlížeč nepodoporuje Flash stáhnětě jej.

Každopádně nezapomenutelný večer s motokrosem!

This entry was posted in Akcičky. Bookmark the permalink.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.