Inzerát zdarma aneb obětí inzerce v TipServisu

TIPServis je určitě známý každému. Můžete si do něj podat inzerát zdarma a něco prodat. Já jsem toho za poslední dobu prodával dost, aniž bych o tom věděl. Vystřelil si ze mě někdo?

Byl jsem zrovna na dovolené když mi Milan psal, že jestli prý prodávám nějaké hrnce, že mu volají lidi co mě shání. Tomu jsem ještě nepřikládal žádný význam až do doby, kdy jsem dostal pár SMS s poptávkou různých předmětů, které mám údajně na prodej. To jsem už napsal to TIPServisu odkud jsem k mému překvapení dostal asi druhý den SMS s omluvou, že všechny inzeráty blokují a že je podal nějaký jejich dlouhodobý klient.

Když jsem se vrátil domů tam byl chvíli klid ale pak se objevila nová vlna. To jsem tam už zavolal co to má znamenat a první človÄ›k na kterého mÄ› rozcestník pÅ™epojil okamžitÄ› vÄ›dÄ›l o co jde. Prý si nÄ›kdo sednul (jejich dlouhodobý zákazník) a podal desítky inzerátů s různými nabídkami na různá náhodná čísla (jedno z nich bylo moje). Zajímavé 🙂

Směřuji vÅ¡ak k tomu, že chci tomuto dobrodinci vlastnÄ› podÄ›kovat, protože jsem se hodnÄ› bavil (případné hovory lze velmi rychle ukončit slovy: „už je to pryč“), ostatnÄ› posuďte sami – tady máte nÄ›kolik příchozích SMS:

Je ještě na prodej rotoped ?Jestli ano tak odkud jste a kolik má funkci .Děkuji

Dobry vecer.Omlouvam se,ze pisi az ted,ale byla jsem dlouho v praci.Mela bych zajem o tu lednici co nabizite v tipservisu jestli je jeste volna.DEkuji BLAHOVA

Mate jeste tu autodrahu a odkud jste.

Dobry den mam zajem o koupi panenek Barbie a KENA,jsem z UL. Dekuji za odp.Pintova

Dobrej muzu se zeptat na jake auto mate ty plechy a z jakeho mesta jste?diky

Dobry den chci se zeptat kolik ty cinky jsou vaha

Dobry den,dle inzeratu nabizite moderni obleceni,mam dceru i syna,proto Vas prosim,zavolejte mi,mela bych zajem.Dekuji,Ziemanova.

Nejvíc mÄ› ovÅ¡em rozsekal telefonický dotaz, jestli mám jeÅ¡tÄ› tu tygří hlavu? Tam nepomohlo ani „už je to pryč“, protože dotyčný mÄ› jeÅ¡tÄ› zpovídal jestli jako byla nÄ›jak vycpaná, kde jsem k ní příšel atd.

Každopádně fantazii toho člověka bych chtěl mít a díky za příjemné zpestření všedních podzimních dnů!

This entry was posted in Funny. Bookmark the permalink.

One Response to Inzerát zdarma aneb obětí inzerce v TipServisu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.