Burza opět výrazně roste

Když si otevřu web akcie.cz tak jsem velmi mile překvapen.

Burza

Burza roste tÅ™etí den v Å™adÄ› (ostatnÄ› „růstové pondÄ›lky“ jsou už skoro tradicí) a kdo se nebál jít proti proudu a nakoupil v posledních dnech tak si pÅ™ipisuje velmi zajímavé zisky.

Pokud vás lákají ceny jako ÄŒEZ za 600 Kč, NWR za 65 Kč, KOMERÄŒNÍ BANKA za 2200 Kč tak jste už bohužel zaspali (nikdo ale neříká, že se to nemůže vrátit…), ale i současné ceny jsou více než zajímavé zejména u nÄ›kterých titulů (ÄŒEZ, KB, NWR, VIG, TELEFONICA O2). V dneÅ¡ní dobÄ› můžete na BCCP (Burza cenných papírů Praha) koupit pohodlnÄ› i tÅ™eba jen jednu akcii. Já obchoduji pÅ™es brokerjet.cz ÄŒeské SpoÅ™itelny, protože mi vyhovuje jejich rychlost a online nakládání s penÄ›zi (vyjma rychlosti pÅ™ipsání penÄ›z na účet, to je bohužel žalostnÄ› pomalé i v případÄ›, že složíte hotovost na pÅ™epážce ÄŒS), semináře zdarma i online podpora.

Samozřejmě nízká cena akcií nikterak nezakládá jistotu že do budoucna musí nutně růst, než se do toho pustíte tak je třeba si nastudovat nějaké základní principy obchodování na burze. Kdyby o to byl zájem hodím sem nějaké materiály ke čtení.

 

This entry was posted in Info. Bookmark the permalink.

4 Responses to Burza opět výrazně roste

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.