PÅ™edposlední den u rodinky

Tak jsem zjistil, že týpek co má doma sprchu má doma i internet, jaké to pÅ™ekvapení 🙂 Místní boháč.

Dnes to bude docela krátké. Ráno jsme jeli navštívit Jeasona příbuzné, klasický kolotoč, spousty cigaret a i nějaké ty RED BAG s penězi. Vyrůstal na takové farmě, docela stranou od města, hezký venkov.

Pak probÄ›hl totálnÄ› luxusní obÄ›d u Summer (R sestra) a tentokrát se panákovalo. Zase mraky focení atd., docela sluÅ¡ná chlastačka, naÅ¡tÄ›stí jsem se včas ztratil smÄ›rem k nÄ›jaké R kamarádce (učitelka angličtiny) do mÄ›sta a tam jsme mastili zase ma jiang. Po návratu domů mÄ› odchytl strýček, celkem v sluÅ¡né kondici mi pořád opakoval jak je rád že tu jsem a ve finále z nÄ›j pÅ™i objímání vypadla jediná anglická vÄ›ta kterou jsem od nÄ›j slyÅ¡el “i love you”. No mazec. R. se hroznÄ› smála a říkala mi, že je legrační jak pÅ™ed 2 dny jel do mÄ›sta nechat se ostříhat a koupit si nové oblečení (s celou rodinou) aby pÅ™ede mnou vypadali dobÅ™e a pak se zbourá a vypadá jak opilec. Trochu to pÅ™eháním, byl trochu v náladÄ› ale rozhodnÄ› ne na mol. S tim pitím je to tady ostatnÄ› taky tak, že se sice pije ale vždy jen po dobu jídla a pak se končí, vlastnÄ› jsem to tu nikdy nedopracoval ani do nÄ›jaké nálady, což mi ale nijak neva. Další pÄ›kná příhoda byla s nÄ›jakou její kamarádkou která se stavila mÄ› pozdravit a pÅ™i tom s sebou sekla na zem a pÅ™evrhla na sebe kýbl, do kterého se celý týden dávají zbytky jídla. Fakt nechutný 🙂

No už zase klepu slušnou kosu tak budu končit, ono se stejně nic dalšího zajímavého nestalo kromě těch srdečných věcí. Zítra se vracíme. Do Shenzhenu dorazíme kolem půlnoci, už nemám šanci dostat se do Hong Kongu, takže přespím ve svém známem HOME TOWNBRIDGE hotelu a pak hurá HKG!

This entry was posted in Čína 02/10 - Spring festival. Bookmark the permalink.

One Response to PÅ™edposlední den u rodinky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.