Počasí v Hong Kongu

V Hong Kongu jsem byl už hodněkrát, ale nepamatuji si, kdy jsem chytnul takhle hezké počasí.

Je tu kolem 25 stupňů, což je celkem normální, bývá tu i podstatně více. V čem je ale hlavní rozdíl, že nejsou žádné mraky a viditelnost je celou dobu co tu jsem velmi dobrá. Nepamatuji si, kdy by mě, v místě jako toto, ozařovalo sluníčko takhle na plno. Je to hrozně příjemné trávit celý den v kraťasech, ráno se jít proběhnout k moři a sledovat východ toho žlutého kolečka. I když jsem čekal ostrý kontrast s naší republikou tak tohle mě opravdu velmi příjemně překvapilo.

Dnes večer jsem si vyšlápl na “povinnou” večeři do Bubba Gump Shrimp restaurant na samotném vrcholu Peaku, a cestou jsem viděl nejen měsíc, ale i několik hvězd, což mi připadalo hrozně moc zvláštní, to se mi totiž taky ještě nikdy nestalo..

Jinak si tu pobyt samozřejmě moc užívám, i když 2/3 času trávím prací zalezlý někde v budově, tak zbytek času na plno věnuji mému příteli na obloze. Listopad se tak překvapivě ukazuje jako velmi dobrý čas na návštěvu tohoto místa a to včetně koupání v moři, které hodlám provozovat od zítřka. Teplo je prostě opravdu prima!

This entry was posted in Krátce venku. Bookmark the permalink.

One Response to Počasí v Hong Kongu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.