Přílet do Thajska

image

Tak mam konečně tu anabázi za sebou a jsem na místě. Let byl super, jako jediný v letadle jsem si ukoristil ctyrsedacku pro sebe a krásně jsem se vyspal.
Taky jsem zjistil, že je dobrý když si objednáte jídlo dopÅ™edu – dostanete ho totiž jako první jeÅ¡tÄ› pÅ™edtím, než se začne hromadné servírovat. NormálnÄ› je to asi jedno, ale když z Dubaje do Bangkoku mate jen 4 hodiny na spánek tak je každá půl hodina dobra.
Jinak na prvním letu mě takhle nikdo neosbslouzil (asi jsem si to zadal moc krátce pred odletem) a tak jsem se spíš věnoval výborným vinum. Teď jsem ovsem již objednany seafood dostal, jen jsem na ní musel mávnout, když mě hledala na původním sedadle.
Jídlo bylo prostě vynikající, na letadlo fakt neuvěřitelné (no prostě umí) a servis byl super, uz jen to, že se s nimi člověk mohl domluvit 13 jazyky (včetně češtiny), mají tak schválně namixovanou posádku. Taky jsem poprvé volal z letadla, je prima, kdyz to jde.
Na letiÅ¡ti jsem si koupil SIMku s neomezenymi daty (500Kc). Typek na letiÅ¡ti mi neuvěřitelnÄ› zručnÄ› nastavil internet, aniz by so prepl cestinu v telefonu na jiný jazyk, to jsem koukal. A hroznÄ› mÄ› pobavil jakým tónem vyslovil Happy když jsem se optal, co že mam vlastnÄ› za operátora. Ten to umÄ›l prodat 😉
Narazil jsem na problém, že v BKG opravdu není kde schovat krabice na kolo. To se mi stalo poprvé. Všude je tolik lidí a tak čisto, že prostě není šance. Tak jsem si ji dovezl na nosiči až do předem zamluveneho hotelu kde jsem se optal, zda mi ji tu schovaji. No problem sir, do you want nice girl for bum bum? No, je vidět, že jsem opravdu v Thajsku..
Kluci prileti až dnes.večer, tak mam celý den relax. Paráda. Píšu od bazku s vyrivkou a venku je 33st. Krása!

This entry was posted in Thajsko na kole 2011. Bookmark the permalink.

3 Responses to Přílet do Thajska

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.